Pokud máte více účtů a jeden jste smazali a při kontrole pomocí tlačítka vám nedodělaný Thundebird hlásí chybu. Nezbývá vám nic jiného, než si vytvořit svoji složku v Místním adresáři či další podsložky v něm. Po přesunutí emailů z tohoto účtu smažte účet. A budete mít pokoj se zachováním emailů.

Přidat komentář